Αθλητικές Εγκαταστάσεις

Aθλητικές-Εγκαταστάσεις

Αθλητικές
Εγκαταστάσεις

Ολοκληρωμένες κατασκευές αθλητικών γηπέδων με την χρήση εξειδικευμένου μηχανολογικού εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας. Η εξειδικευμένη γνώση στο χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων και η πολυετής εμπειρία χαρακτηρίζουν επαγγελματικά τα συνεργεία μας. Επίσης ο μηχανολογικός εξοπλισμός κατασκευής και συντήρησης αθλητικών εγκαταστάσεων που διαθέτουμε είναι σύμφωνος με τα Παγκόσμια πρότυπα.

Τα εξειδικευμένα συνεργεία της ErgoMASS, αναλαμβάνουν με συνέπεια και επαγγελματισμό εργασίες κατασκευής αθλητικών γηπέδων. Γήπεδα ποδοσφαίρου, γήπεδα τένις, γήπεδα padel, γήπεδα καλαθοσφαίρισης, γήπεδα βόλεϊ, γήπεδα στίβου και κλειστά γυμναστήρια τα οποία χρησιμοποιούνται είτε για αγώνες και προπονήσεις ομάδων, είτε για ιδιωτική χρήση σε αυλές σπιτιών. Στα γήπεδα που πραγματοποιούνται αγώνες και προπονήσεις, οι διαστάσεις και οι προδιαγραφές έχουν δοθεί από τον εκάστοτε οργανισμό ή την αντίστοιχη Ελληνική Ομοσπονδία και τηρούνται κατά γράμμα από την ομάδα των συνεργατών μας. Γνωρίζουμε πως τηρώντας τους κανονισμούς θέτουμε τις βάσεις για ένα ασφαλές και ευχάριστο παιχνίδι.

Σε κάθε κατασκευή αθλητικής εγκατάστασης περιλαμβάνεται το στάδιο προετοιμασίας της υποδομής, μελέτης των υλικών και καταγραφής των εργασιών. Οι εργασίες που εκτελούνται από την εταιρία μας για την κατασκευή μιας αθλητικής εγκατάστασης, περιλαμβάνουν τη διαμόρφωση του εκάστοτε χώρου, την προετοιμασία της υποδομής και την κατασκευή της υπόβασης, το γήπεδο της επιλογής σας πλήρως εξοπλισμένο, τον φωτισμό και την περίφραξη της αθλητικής εγκατάστασης καθώς και όποια άλλη ειδική κατασκευή χρειαστεί.

Recent Posts

  • info@example.com
  • 6701 Democracy Blvd, Suite 300, USA