Εργασίες Πράσινου

Εργασίες-Πρασίνου

Εργασίες
Πράσινου

Η ErgoMass δραστηριοποιείται στην κατασκευή, συντήρηση, λειτουργία και εγκατάσταση έργων πρασίνου και άλλων δασοτεχνικών έργων.

Είναι σε θέση να υλοποιήσει την μελέτη και την εκτέλεση κατασκευής μεγάλων δασοτεχνικών έργων όπως κατασκευή και συντήρηση μονοπατιών, μεγάλων αναδασώσεων, κατασκευή δασικών δρόμων, καλλιέργεια δασικών συστάδων, κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων, εκτέλεση τοπογραφήσεων, χωροσταθμήσεων και πάσης φύσεως τεχνικής εργασίας, διευθετήσεως χειμάρρων, διαχείρισης και εκμετάλλευσης δασών, αναδασώσεων, δασικών μεταφορικών εγκαταστάσεων, δασικής οδοποιίας, και βελτιώσεως ορεινών βοσκοτόπων, καθώς και μελέτες αρχιτεκτονικής τοπίου και πολλά άλλα δασοτεχνικά έργα.

Αναλαμβάνει επίσης την συντήρηση & βελτίωση υπάρχοντών κήπων όπως επίσης τον σχεδιασμό και τη κατασκευή νέων. Το έμπειρο και επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό της εταιρίας επισκέπτεται το χώρο σας για την καταγραφή της υπάρχουσας κατάστασης και στην συνέχεια προχωρά στην υποβολή ολοκληρωμένων προτάσεων σχεδιασμού –κατασκευής –συντήρησης του χώρου σας.

Η επιχείρηση μας ασχολείται με την αποψίλωση και ευπρεπισμό μη φυτεμένων χώρων πρασίνου μεγάλων εκτάσεων για λόγους υγιεινής και πυρασφάλειας για λογαριασμό Δήμων, για μεγάλων εκτάσεων κατασκηνώσεων αλλά και μικρότερων εκτάσεων ιδιωτών. Η μεγάλη εμπειρία μας στην εκτέλεση τέτοιων εργασιών σε συνδυασμό με τον πλήρη ιδιόκτητο εξοπλισμό μας αποτελεί εγγύηση για την επιτυχή εκτέλεση τέτοιων εργασιών όσο ιδιαίτερες και δύσκολες και αν είναι.

Αναλαμβάνει επίσης το κλάδεμα και την κοπή δένδρων και θάμνων όπως επίσης και την απομάκρυνση πρεμνών χρησιμοποιώντας κάθε φορά όλα τα απαιτούμενα για την περίπτωση μηχανήματα. Επίσης το έμπειρο και τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό μας που αποτελείται από αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, γραφίστες και μηχανικούς μπορεί να υλοποιήσει κάθε μελέτη και σχέδιο που αφορά κατασκευές κήπων. Να προτείνει τα κατάλληλα φυτά καθώς και φυσικούς ή συνθετικούς χλοοτάπητες περιβαλλόντων χώρων και να κατασκευάσει και να τοποθετήσει διάφορες κατασκευές που προσδίδουν μια άνετη διαμονή στον κήπο.

Recent Posts

  • info@example.com
  • 6701 Democracy Blvd, Suite 300, USA