Η Εταιρεία μας

about-1
Our Company

Η Εταιρία μας

Μετά από 50 χρόνια σκληρής και αναγνωρισμένης δουλειάς πανελλαδικά αλλά και παγκόσμια η οικογενειακή μας επιχείρηση τρίτης γενιάς εξελίσσεται στο χώρο των κατασκευών και σας παρουσιάζει την ErgoMASS, μια νέας γενιάς εταιρία η οποία πατάει γερά στο έδαφος. Συγκροτημένη από εξειδικευμένο προσωπικό και έμπειρο εργατικό δυναμικό δραστηριοποιείται εντατικά στην ανάληψη και εκτέλεση ενός ευρύτατου φάσματος Δημόσιων και Ιδιωτικών έργων, μεγάλου προϋπολογισμού και πολυσύνθετης τεχνογνωσίας, όπως αθλητικές εγκαταστάσεις, εργασίες πρασίνου, μεταλλικές κατασκευές, ηλεκτρολογικά και αρδευτικά έργα, κλειστοί χώροι με κατασκευές από αερομεταφερόμενους θόλους, οικισμούς από πάνελ, καταφύγια αδέσποτων ζώων, πλατείες, φωτοβολταϊκά συστήματα, φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων κ.α.

Στην ErgoMASS δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στα έργα, με μελέτες για ασφαλείς χώρους και κατασκευές. Παρακολουθούμε πολύ προσεκτικά τις διεθνείς και εγχώριες εξελίξεις της αγοράς και προσπαθούμε συνεχώς για να σας παρουσιάζουμε καινοτόμες ιδέες και προϊόντα. Η εταιρία μας συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα εργοστάσια του εξωτερικού και διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων.

Επίσης διαθέτουμε έμπειρα εξειδικευμένα συνεργεία καθώς και αξιόπιστα προϊόντα τα οποία κατέχουν εγκεκριμένα διεθνή πιστοποιητικά και εγγυήσεις . Διαθέτουμε ακόμα μεγάλο στόλο οχημάτων καθώς και άρτιο εξειδικευμένο μηχανολογικό εξοπλισμό για την υλοποίηση κάθε κατασκευής . Η επιμονή μας για την τελειότητα και τη συνέπεια αποτελούν για εμάς εφόδιο για την επιτυχή διεκπεραίωση των έργων με στόχο την άψογη εκτέλεση του έργου.

Από γενιά σε γενιά, με γνώμονα την αγάπη για την δουλειά, μεταφέρθηκαν όλα τα απαραίτητα εφόδια που οδήγησαν στην επαγγελματική εξέλιξη και δημιουργία της Ergomass.

Από την αγκαλιά της

εμπειρίας

52
χρόνια

Η εταιρία μας
δραστηριοποιείται σε
6 χώρες

ολοκληρωμένα έργα

άτομα προσωπικό

προμηθευτές

χρόνια κατασκευών

Recent Posts

  • info@example.com
  • 6701 Democracy Blvd, Suite 300, USA